Laitelisäyskilpailu - viikko 1

Matti Robinson
5. kesäkuuta, 2008 14:17

Noin viikko on kulunut laitelisäyskilpailun aloittamisesta ja lisäyksiä on tullut kiitettävä määrä. Kilpailu on kuitenkin vielä alkutekijöissään, joten taistelu voitosta on vielä auki. Ehdit hyvin vielä mukaan vaikka et olisi vielä lisännyt laitettakaan, sillä kilpailupäiviä on jäljellä vielä lähes kolmen kuukauden verran.
Pikaisella vilkaisulla laitevertailuun huomaa, että varsinkin uusista kategorioista puuttuu paljon laitteita ja usein myös isojen valmistajien kokonaisia mallistoja. Pienoisena vinkkinä annettakoon, että erityisesti videoprojektoreita, ulkoisia kovalevyjä ja GPS-navigaattoreita saa lisättyä helposti useamman kerralla etsimällä valmistajan, jota ei vielä ole kukaan huomannut lisätä. Myös näytönohjaimista uupuu varmasti paljon malleja.
Maininnan arvoista on myös, että päivittäin julkaistaan paljon uutuusmalleja, jotka eivät vielä ole kauppoihin ehtineet. Näistä tuotteista kuitenkin usein löytyy hyvät tai vähintään välttävät tuotetiedot ja kuvat. Yritysten lehdistötiedotteet ja -sivut kertovat usein näistä ensimmäisenä. Tuotekuvia voi lisätä valmiiksi laitevertailusta löytyviin laitteisiinkin, mikäli niissä ei jo kuvaa ole. Lista ilman kuvia olevista laitteista auttaa siinä.
Olemme julkaisseet myös usean kerran päivässä päivittyvän kilpailun TOP 10 -sijoitukset. Löydät listan täältä. Tarkemmat tiedot ja kilpailun säännöt löydät aiemmasta uutisesta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.