Laitelisäyskilpailu: Voita PS3 tai Xbox 360 Elite

Petteri Pyyny
30. toukokuuta, 2008 17:08

AfterDawnin laitevertailu on kuluneen vuoden aikana ehtinyt laajenemaan reippain askelin uusiin laiteryhmiin ja palvelusta on alkanut kehittymään varsin kattava kaikenlaisen elektroniikan ja tietotekniikan vertailupalvelu. Uusien laiteryhmien myötä onkin aika uusia viimevuotinen laitelisäyskilpailumme.
Eli, kilpailun tarkoituksena on täydentää AfterDawnin laitevertailusta löytyvien laitteiden määrää ja tietoja. Tämä tarkoittaa, että haluamme lisäysehdotuksia ja korjausehdotuksia kaikkiin laitevertailusta löytyviin laiteryhmiin. Eli toivomme lisättäväksi emolevyjä, ulkoisia kovalevyjä, taulutelevisioita, litteitä näyttöjä, digibokseja, puhelimia, DVD-soittimia, PC:n digisovittimia, jne. Koska tarkoituksena on luoda globaali tietokanta laitteiden spekseistä, hyväksymme myös mm. Yhdysvaltojen markkinoille tarkoitetut taulutelevisiot, Japanissa myytävät DVD-soittimet, jne. Kunhan laitteiden tiedot ovat täsmälliset ja oikein, se riittää.
Kilpailuaika alkoi tänään, 30.5.2008 ja päättyy 1.9.2008 klo 03:00 Suomen aikaa. Kilpailussa kerätään "lisäyspisteitä", jotka muodostuvat seuraavasti:

Eli yksinkertaistaen "täydelliset" laitetiedot höystettynä linkillä laitteen virallisiin spekseihin, tuotteen EAN-koodilla (kavereiden kesken siis "viivakoodi"), tuotekoodilla sekä hyvällä tuotekuvalla, tuottavat 18 pistettä. Kaikki ehdotukset käyvät läpi ylläpidon seulan ennenkuin ne ilmestyvät palveluun näkyviin ja ennenkuin lisäyspisteitä myönnetään.
Laitelisäyskilpailun tämänhetkisen tilanteen näet osoitteessa
https://dawn.fi/laitteet/kilpailutilanne.cfm

Säännöt tarkemmin:


Onnea kilpailuun!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.