Viasat ei lämmennyt MTV3 Scifille

Lauri Jämsä
23. toukokuuta, 2008 17:46

Uutisoimme viime tiistaina Viasatin aikeista tuoda lautasjakeluunsa MTV3:n AVA- ja Sarja -kanavat. Monet ovat kuitenkin ihmetelleet MTV3 Scifi -kanavan puuttumista muuten täydellisestä kanavapaketista. It-viikon haastattelussa on saatu Viasatilta vastaus monia harmittaneeseen tilanteeseen.
Haastateltavana oli Viasatin toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.
"Emme ole mitenkään sulkeneet MTV3 Scifiä pois [satelliittijakelusta], mutta alkulanseeraukseen emme sitä kohderyhmän pienuuden vuoksi ottaneet. Se on puhtaasti investointikysymys", Nordlund kertoo.
"Panostamme nyt MTV3 AVA -kanavaan, koska se on puhtaasti naisille, joka on uudenlainen kohderyhmä. Ja varsinaista sarjakanavaa meillä ei entuudestaan ole ollut", hän totesi It-viikolle.
Viasatin tarkoituksena on haastaa antenniverkon maksutelevisiomarkkinoita hallitseva PlusTV toden teolla. "Emme ole pitäneet antennipuolella oikeastaan minkäänlaista markkinamekkalaa. Olemme keskittyneet viime vuonna ja tämän vuoden alussa aika puhtaasti kaapelin digitalisointiin. Lähdemme nyt haastamaan PlusTV:n muun muassa laajalla kanavatarjonnalla", Jarkko Nordlund visioi.
PlusTV ei saa antenniverkon rajallisen kanavatilan takia valikoimaansa MTV3:n uusia kanavia, vaikka haluaisi. Viasat uumoileekin käyvänsä kovaa kisaa PlusTV:n kanssa kaapeliverkon ulottumattomissa olevista asiakkaista kilpailukykyisellä hinnoittelulla ja suurella kanavatarjonnalla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.