Kodintekniikkaa R-kioskilta

Lauri Jämsä
22. toukokuuta, 2008 18:26

Muun muassa R-kioskit omistava Rautakirja ja TeliaSonera kertovat tiedotteessaan tarjoavansa suomalaisille uuden tavan hankkia kodinelektroniikkaa.
Jatkossa lähimmältä R-kioskilta voi käydä tilaamassa muun muassa pelikonsoleita, tietokoneita, kameroita ja digibokseja.
Yhteistyö alkaa jo tässä kuussa, kun yritykset yhdistävät Soneran laitekonseptin jälleenmyyntipisteiksi yli 700 eri puolilla Suomea toimivaa R-kioskia.
Konseptin kerrotaan toimivan vuokraperiaatteella. Asiakas käy kirjoittamassa R-kioskin tiskillä sopimuksen, joka mahdollistaa laitteiden vuokraamisen kuukausimaksulla suoraan omalle kotiovelle.
Ensimmäisessä vaiheessa valikoimasta kerrotaan löytyvän digikamera, tallentava digiboksi, Sony PlayStation 3 -pelikonsoli ja kannettava tietokone.
"Soneran laitekonseptin ansiosta voimme tuoda R-kioskeihin kokonaan uuden tuotealueen ja samalla tarjota vaivattoman tavan hankkia kodintekniikkaa. Tämä sopii hyvin valikoimaamme ja pyrkimyksiimme palvella asiakkaita kattavasti kaikkialla Suomessa. R-kioskeilta voi jo entuudestaan noutaa postipaketteja ja ostaa mm. junalippuja, matkakortteja ja kalastuslupia", kertoo Rautakirjan valikoimapäällikkö Ari Pellilä Rautakirjan tiedotteessa.
"Uskomme R-kioskien mahdollisuuteen löytää uusia kohderyhmiä. Jokainen suomalainen voi asioida R-kioskeissa tietoihinsa tai taitoihinsa katsomatta. Nyt on sopiva aika pöllyttää syvään juurtuneita uskomuksia PC:n ostamisen vaikeudesta", arvioi puolestaan Soneran laajakaistapalveluiden myyntijohtaja Seppo Hakanen.
"Olemme huolella valinneet laitteita, joiden elinkaari on selvästi kolmen vuoden sopimusjaksoa pidempi", hän lisää.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.