WiiWare starttasi Yhdysvalloissa, Euroopan julkaisupelit kerrottu

Kaarlo Räihä
13. toukokuuta, 2008 18:32

Nintendo avasi pikkupelejä Wii-konsolille kauppaavan WiiWare-palvelunsa tämän vuoden maaliskuussa, jolloin palvelu rantautui Japaniin. Eilen WiiWare avattiin myös Yhdysvalloissa ja Euroopassa pikkupelien valtakunta avautuu ensi viikon tiistaina.
WiiWaressa eri myyntialueiden pelitarjonta vaihtelee muiden verkkopalveluiden tapaan ja Yhdysvalloissa WiiWaren avauksen yhteydessä kuluttajille tarjottiin kuutta peliä. Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life As a King-, Pop-, Defend Your Castle-, LostWinds-, V.I.P. Casino: Blackjack ja TV Show King -pelien hinnoittelu vaihtelee 500-1500 WiiPoints-pisteen eli noin 5-15 dollarin välillä.
Yhdysvalloissa tapahtuneen julkaisun jälkeen kuluttajille kerrottiin Euroopan WiiWaren saamat julkaisupelit, joita on kahdeksan kappaletta. Dr. Mario & Germ Buster-, Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a King-, Lost Winds-, Pop-, Pirates: The Key of Dreams-, Star Soldier R-, Toki Tori- ja TV Show King -peleistä suurin osa on tuttuja Yhdysvaltojen tai Japanin WiiWare-tarjontaan tutustuneille pelaajille. Japanin ja Yhdysvaltojen tapaan pelien hinnoittelu alkaa 500 WiiPoints-pisteestä ja suurella todennäköisyydellä pelien WiiPoints-hinnat ovat samoja kaikilla markkina-alueilla.
Uusia WiiWare-pelejä lisäillään kauppapaikoille jatkossa maanantaisin ja pelien ostamisen ja pelaamisen ohella pelaajat voivat myös arvostella pelaamiaan pelejä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.