Finnkino tuo F1-kisat elokuvateattereihin

Kaarlo Räihä
12. toukokuuta, 2008 15:47

Elokuvateattereiden valkokankaat kelpaavat elokuvien katselun ohella mm. tietokone- ja konsolipelien pelaamiseen ja nyt elokuvateattereiden monopolia Suomessa hallitseva Finnkino on ilmoittanut tuovansa myös suoria F1-kilpailuja katsottaviksi teattereihinsa.
F1-autoja pääsee katselemaan valkokankaalta vielä tänä keväänä ainakin Helsingin Tennispalatsissa, Tampereen Plevnassa, Turun Kinopalatsissa, Oulun Plazassa, Jyväskylän Fantasiassa, Porin Promenadissa ja Lahden Kuvapalatsissa. Elokuvateattereissa näkyvä kisalähetys erottuu televisioissa näkyvästä lähetyksestä paremman äänentoiston, erilaisten kamerakulmien ja lisämateriaalien myötä.
Aivan halpaa hupia F1-lähetysten seuraaminen teattereissa ei ole, sillä aikuisille yksi lippu tulee maksamaan 25 euroa ja alle 11-vuotiaat lapset pääsevät sisään 17 euron maksulla.
Finnkino on ostanut oikeudet seitsemän kisan näyttämiseen, joihin kuuluvat Monacon, Kanadan, Unkarin, Espanjan, Belgian, Italian ja Singaporen osakilpailut. Näistä ensimmäisenä ajetaan Monacossa tämän kuun 25. päivä.
Formuloiden lisäksi Finnkinon suunnitelmiin kuuluu näyttää muitakin suurtapahtumia elokuvateattereissa. "Elokuvateatterit ovat muuttamassa luonnettaan kokonaisvaltaisiksi elämyskeitaiksi. Jatkossa voimmekin odottaa elokuvien lisäksi myös konsertteja, urheilukilpailuja ja muuta liikkuvan kuvan juhlaa suurilta valkokankailta näytettäväksi" kertoi Finnkinon markkinointijohtaja Reijo Jämes.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.