Nine Inch Nailsilta uusi ilmainen albumi

Kaarlo Räihä
5. toukokuuta, 2008 14:22

Nine Inch Nails (NIN) jatkaa kuulijoidensa hellimistä ilmaisen musiikin avulla ja tällä kertaa yhtye on päättänyt antaa uuden The Slip -albuminsa kaiken kansan kuultavaksi ja remixattavaksi.
Kymmenestä kappaleesta koostuvan The Slip -albumin voi ladata itselleen MP3-, FLAC-, M4A- ja 24/96 WAVE -formaateissa, joista 24/96 WAVE on äänenlaadultaan parempi kuin CD-Audio-levyjen tarjonta ja täten se sopii erinomaisesti omien miksausten tekemiseen. Nine Inch Nailsin oman sivuston kautta voi ladata ainoastaan MP3-tiedostot ja häviöttömästi pakatut FLAC-, M4A- (Apple Lossless) ja 24/96 WAVE -tiedostot jaellaan kuluttajille torrenttien avulla, joten koneelta pitää löytyä BitTorrent-yhteensopiva P2P-ohjelma, jos häviöttömät pakatut versiot haluaa ladata talteen.
Kaikki tiedostot ovat DRM-vapaita, joten kappaleita voi siirtää esim. kannettaviin musiikkisoittimiin ja niistä voi polttaa CD-Audio-levyn, jota voi sitten kuunnella tavallisella CD-soittimella. Kappaleiden mukana tulee myös Adoben PDF-formaatissa oleva lehtinen, josta löytyy taidetta sekä tarkemmat tiedot kappaleista ja levyn tekijöistä. Myös kappaleiden sanoitukset löytyvät MP3-tiedostojen ID3-tageista, joten sanoituksia ei tarvitse erikseen metsästää hakukoneiden avulla.
The Slip -albumin ennakoita kuultiin jo viime viikolla, kun albumin Echoplex-niminen kappale julkaistiin Facebookissa.
Nettilatauksen ohella The Slip tulee kauppoihin heinäkuun aikana sekä LP- että CD-muodossa ja NIN:in aiempien julkaisujen perusteella myös tällä kertaa yhtyeen suurimmille ihailijoille saatetaan tarjota hiukan hintavampaa erikoisjulkaisua.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.