Canal Digitalilta tallentava HD-digiboksi

Matti Robinson
28. huhtikuuta, 2008 11:05

Canal Digital tuo toukokuussa Suomeen tallentavan teräväpiirtodigiboksin, joka toimii sekä maanpäällisten että satelliittilähetysten vastaanottamiseen. Kaksi viikkoa sitten julkistettu Viasatin tallentava HD-digiboksi saa nyt kilpailijakseen Canal Digitalin edistyksellisemmän HD PVR 101-ST -digiboksin. Uusi Canal Digitalin boksi mahdollistaa kahden HD-lähetyksen tallentamisen ja yhden lähetyksen tai tallenteen katsomisen samanaikasesti. Teräväpiirtolähetysten tallentaminen onnistuu satelliitivastaanoton lisäksi haravaverkosta.
"Nyt tarjoamme katsojille mahdollisuuden katsoa sekä maanpäällisiä että satelliittilähetyksiä teräväpiirtona silloin, kun he itse haluavat. Tarve on ilmeinen, sillä valtaosa Suomessa myytävistä televisioista on jo hd-vastaanottimia. Tähän asti hd-kanavia tilanneet eivät ole vielä voineet tallentaa katsottavaansa. Nyt sekin on mahdollista", kertoo Canal Digital Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyri Timonen.
Tällä hetkellä Canal Digitalin pakettiin kuuluu seitsemän HD-kanavaa -- Canal+SportHD, Canal+FilmHD, DiscoveryHD, VoomHD, National GeographicHD, SilverHD ja The History Channel HD -- ja 25.5 jälkeen joukkoon lisätään EurosportHD. EurosportHD:n lisäyksen yhteydessä Canal Digital paketoi kaikki kahdeksan HD-kanavaa yli kolmenkymmenen kanavan PerheHD-pakettiin, joka tulee maksamaan 29 euroa kuukaudessa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.