AfterDawnin uutisalueelle uudistuksia

Petteri Pyyny
28. huhtikuuta, 2008 16:13

Monet käyttäjämme huomasivat jo aiemmin tänä keväänä, että englanninkielisen sivustomme RSS-syöte uudistui kertarysäyksellä aiemmasta uutisotsikot listaavasta versiosta uutiset kokonaisuudessaan sisältävään, hieman näyttävämpään versioon.
Nyt saman "kohtalon" koki suomenkielinen RSS-syötteemme, joka sisältää tästä lähtien uutisemme kokonaisuudessaan, kuvineen kaikkineen. Samalla RSS-syöte vaihtoi osoitetta, uusi uutissyöte löytyy osoitteesta:
http://feeds.afterdawn.com/afterdawn_uutiset
Käytämme tuhansien muiden sivustojen tapaan RSS-syötteen hallinnointiin Googlen omistamaa FeedBurner-palvelua. Osoitteen muutosta ei tarvitse säikähtää, sillä vanhat uutissyötteet osoittavat jatkossa automaattisesti uuteen osoitteeseen eli kaikkien modernien RSS-lukijoiden toiminnan pitäisi jatkua aivan normaaliin tapaan.

Uutisalueen etusivu uusiksi


Samaan pienten uudistusten sarjaan voidaan laskea myös uutisalueemme etusivun ilmeen uudistuminen hieman nykyaikaisemmaksi. Nyt uutisotsikot ovat listattuna hieman "blogimaiseen" tapaan, pääsääntöisesti kokonaisuudessaan ja siten, että vanhempien uutisten selailu onnistuu alareunasta löytyvien linkkien avulla helposti ilman ulkoasun tai käyttölogiikan muuttumista.
Tässäpä tätä taas tällä erää, palaute uudistusten ja kaiken muunkin suhteen on aina erittäin tervetullutta. Kommentit esim. tähän uutiseen tai suora palaute palautelomakkeemme kautta on kätevin tapa kertoa ideasi meille.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.