Ismo Alangon video etsii leikkaajaa

Kaarlo Räihä
21. huhtikuuta, 2008 17:17

Helmikuun lopulla Ismo Alanko yllätti kuuntelijansa positiivisesti, kun hän julkaisi yhdessä levy-yhtiö Fullsteam Recordsin kanssa Alangon uutuusalbuminsa CD-levyn ohella myös MP3- ja FLAC-formaateissa. Nyt positiiviset yllätykset ovat saaneet jatkoa, sillä Alanko antaa internetin avulla kaikille halukkaille mahdollisuuden tehdä oman musiikkivideon Alangon Räkäistä ja tarttuvaa -kappaleeseen.
Editoijat voivat lähettää omat tuotoksensa DVD-levyillä tuomariston arvioitavaksi ja kolme parasta tuotosta palkitaan tavarapalkinnoin. Paras tuotos saa myös laajempaa näkyvyyttä, sillä se saa ensi-iltansa Subin Netti-TV:ssä ja se päätyy myös Alangon tulevalle DVD:lle, joka kulkee nimellä Ismo Alanko Teholla. Voittajien ohella myös muut videot saavat hieman näkyvyyttä, sillä kaikki kilpailuun osallistuvat tuotokset ilmaantuvat kaiken kansan katseltavaksi Ismo Alangon YouTube-kanavalle.
Editointia varten tarvittavat MP4-formaatissa olevat videotiedostot ja MP3-muodossa olevan Räkäistä ja tarttuvaa -kappaleen voi ladata täältä. Tarkemmat tiedot kilpailun säännöistä voi tarkistaa puolestaan täältä.
Ulkomaalaisista artisteista R.E.M. oli vastaavilla linjoilla helmikuussa, jolloin yhtye julkaisi teräväpiirtomuodossa olevan Supernatural Serious -musiikkivideon kaikkien editoitavaksi.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.