PS3:n firmis v2.30 ja uudistunut PS Store on julkaistu

Ilkka Ketola
15. huhtikuuta, 2008 18:58

Sony julkaisi lupaustensa mukaisesti tänään PlayStation 3:n (PS3) ohjelmistoversion 2.30, ja samalla avattiin myös totaalisen uudistuksen kokenut PlayStation Networkin PlayStation Store -verkkokauppa. Uudistetussa kaupassa on tuoreita ja paranneltuja ominaisuuksia, uusi käyttöliittymä ja selaustapa vastauksena PAL-alueen miljoonien PSN-käyttäjien antamaan palautteeseen.
PS3:n laiteohjelmisto päivitetään versioon 2.30, kun konsolilla seuraavan kerran muodostetaan Internet-yhteys. Tämän jälkeen käyttäjä pääsee selaamaan uudistettua PS Store (PS3) -kauppaa.
Kaupassa on pistetty uusiksi niin sivujen sommittelu kuin myös käyttöliittymä, mikä Sonyn mukaan helpottaa selaamista. Sivulta toiselle voi siirtyä nopeammin painamalla X- ja ympyränäppäintä. Lisäksi PS Network -tilin avatar on nyt näkyvillä verkkokaupan sivuilla. Sisällön tilan näyttösivulla on nyt kuvakkeita, jotka kertovat kunkin kohteen tilan: mitä on jo ostettu ja mitkä kohteet ovat ostoskärryssä.
Firmispäivitys versioon 2.30 toi myös luvatusti Blu-ray Disc -toistoon DTS-HD Master Audio- ja DTS-HD High Resolution Audio -tuen.
PS3:n ohjelmistoversio 2.30 on ladattavissa playstation.fi-sivustolta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.