Piraattivoimat.org auttaa trackereiden ylläpitäjiä

Ilkka Ketola
14. huhtikuuta, 2008 19:06

Suomeen on hiljattain avattu uusi sivusto, Piraattivoimat.org, joka avustaa oman BitTorrent-trackerin perustamisesta innostuneita operaation alkumetreillä. Sivustolla esitellään erilaisia trakkeriratkaisuja sekä perehdytään niiden asentamiseen, käyttöönottoon ja virittelemiseen.
Sivustolta löytyy trackereista valmiiksi asennetut demoversiot, joilla voi testata niin käyttäjä- kuin ylläpitopuolen toimintaa. Tämä helpottaa varmasti sopivan ratkaisun etsimistä. Kun mieleinen vaihtoehto löytyy, on eri trackerien lähdekoodit suoraan ladattavissa sivustolta.
Sivustolta löytyy myös foorumi, jolla pääsee kyselemään ja vaihtamaan kokemuksia eri trackereista. Foorumille voi lisätä myös omia koodeja ja muita virityksiä muiden käyttäjien hyödyksi sekä yhteistä kehitystyötä varten.
Sivustolta myös ylläpitäjien sekä käyttäjien tekemiä oppaita, joissa opastetaan eri trackereiden asennuksessa. Valitettavasti materiaalia ei pääse käytännössä lainkaan selaamaan ilman sivustolle kirjautumista, joten takuuta opastuksen laadusta emme ilman lisäselvityksiä voi antaa. Sivusto löytyy osoitteesta http://www.piraattivoimat.org/.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.