Nokia avasi oman verkkokaupan Suomessa

Ilkka Ketola
4. huhtikuuta, 2008 14:53

Nokia avasi eilen Suomessa yhtiön tuotteita esittelevän verkkokaupan. Nokia Online Kauppa -nimen saaneella palvelulla Nokia tahtoo täydentää uutta internetpalveluiden kokonaisuuttaan, jota yhtiö on kehittänyt etenkin viime vuoden aikana erittäin aktiivisesti. Vastaavat maakohtaiset verkkokaupat avattiin Suomen lisäksi vasta hiljattain myös Alankomaissa ja Ruotsissa. Jo pidempään Nokian kauppoja on ollut toiminnassa myös Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa.
"Nokia Online Kauppa on osa Nokian globaalia vähittäiskaupan strategiaa, jonka yhtenä tavoitteena on antaa kuluttajalle mahdollisuus ostaa tuotteita suoraan Nokialta. Kaikki nämä verkkokaupat ovat kuluttajille informatiivisia kauppapaikkoja, joissa on tarjolla suosituimmat mallit Nokian tuotteista", verkkokaupasta todetaan yhtiön tiedotteessa.
Verkkokaupassa käyttäjä pääsee tutustumaan Nokian tuotevalikoimaan ja vertailemaan laitteiden ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekemistä, samaan tapaan kuin Nokian lippulaivamyymälöissä ja AfterDawnin laitevertailussa. Verkkokaupan valikoimaan kuuluvat viimeisimmät puhelimet ja lisälaitteet, ja tulevaisuudessa käyttäjälle voidaan kertoa myös muista paikallisista palveluista. Verkkokaupassa tehdyt ostokset voi maksaa Visa- tai Mastercard-luottokortilla.
Viime aikoina Nokia on toimillaan vahvasti ja määrätietoisesti pyrkinyt rakentamaan itseään entistä selkeämmäksi, mutta samalla myös monipuolisemmaksi brändiksi. Tavallaan yhtiön toimet rakentavat Nokian brändiä Applemaiseen, kuluttajille helposti sulateltavaa "kokonaispakettia" tarjoavaan suuntaan.
Matkapuhelinjättinä tunnettu yritys on hakeutumassa yhä vahvemmin mukaan sisällöntuotantoon tarjoamalla moderneja palveluita, jotka hyödyntävät tehokkaasti yhtiön multimedialaitteiden ominaisuuksia ja tarjoavat käyttäjille verkkoyhteisön omien tuotosten julkaisuun. Nyt avattu verkkokauppa parantaa omalta osaltaan yhtiön läsnäoloa internetissä.
Nokia Online Kauppa toimii osoitteessa www.nokia.fi/kauppa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.