PlayStation Store uudistuu

Kaarlo Räihä
31. maaliskuuta, 2008 18:52

Sonyn PlayStation 3- ja PSP-pelikonsoleille pelejä myyvä PlayStation Store uudistuu huhtikuun puoleenväliin mennessä.
Sony julkaisi uudesta PlayStation Storesta jo kolme kuvaa, joiden avulla selviää Storen uusi ulkoasu. Silmäkarkin lisäksi Sony kertoo panostaneensa myös palvelun toimintaan ja käyttöliittymään, jotta ostosten tekeminen olisi mahdollisimman vaivatonta kuluttajille.
Syy uudistuksille on kuluttajien antama palaute, jonka myötä Sony haluaa parantaa PAL-alueilla toimivan PlayStation Storen toimintaa. Sonyn mukaan useat kuluttajat halusivat Storeen paremman käyttöliittymän ja helpomman navigoinnin kaupan eri osien välillä.
Uudistusten vuoksi PlayStation Storeen ei julkaista uutta materiaalia ennen uuden PlayStation Storen avaamista, mutta kuluttajat voivat edelleen ostaa kaupasta jo löytyviä tuotteita.
Sony ei kuitenkaan kertonut onko se laajentamassa samalla Euroopassa toimivan kauppapaikan tarjontaa. Tähän saakka Euroopassa toimivan kauppapaikan tarjonta on ollut heikkoa, jos sitä on verrannut Pohjois-Amerikassa tai Aasiassa toimiviin kauppoihin. Tämän vuoksi eurooppalaiset pelaajat ovat avanneet tilejä myös muiden maiden kauppapaikkoihin. Näiden tilien avulla pelaajat ovat ostaneet pelejä ja ladanneet sisältöä, jota ei ainakaan toistaiseksi ole näkynyt Euroopan kauppapaikalla. Valuuttaerojen myötä kauppapaikkojen hintatasot vaihtelevat, joten rahoistaan tarkka kuluttaja voi säästää muutaman rahayksikön käymällä vieraissa.




Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.