Acer lupaa jotain sinistä

Ilkka Ketola
12. maaliskuuta, 2008 16:31

Tietokonevalmistaja Acer on julkaisemassa noin kuuden tunnin kuluttua (22:30 Suomen aikaa) uuden blue-kannettavakonseptinsa. Acer on virittänyt julkaisutapahtuman ylle mysteerin verhon ja jättänyt median spekuloimaan, mitä uutuusjulkaisu tulee sisältämään. Kun selaimella siirtyy mille tahansa Acerin kansainvälisistä sivustoista, ilmestyy ruutuun hetkeksi laskuri, joka laskee New Yorkissa pidettävään tapahtumaan jäljellä olevaa aikaa.
Acerin salamyhkäisyys on saanut median edustajat arvailemaan julkaisupaketin sisältöä. Blue-nimen perusteella on veikkailtu, että uutuus tulee olemaan raskas multimediakone, joka sisältää ainakin Blu-ray-teräväpiirtoaseman. Lisäksi koneen (tai koneiden) arvalleen olevan varusteltuna 18,5-tuuman 1080p-resoluution Full HD -näyttöllä sekä uusimmilla Intelin prosessoreilla.
Acer on nyt onnistunut ainakin herättämään huomiomme, joten odotetaan mielenkiinnolla mitä taiwanilaisyhtiö meille tarjoaa. Julkaisutapahtumaan on saapumassa itse yhtiön johtaja Gianfranco Lanci, joten ainakin Acer odottaa julkaisulta suuria.
Acerin kotisivut.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.