Kaupat maksavat vanhoista HD DVD -soittimista

Lauri Jämsä
9. maaliskuuta, 2008 12:54

Kanadalainen elektroniikkajälleenmyyjä Future Shop on päättänyt tarjota asiakkailleen mahdollisuuden päästä helposti eroon vanhasta HD DVD -soittimesta. Kauppa lupaa hyvittää kaikista vanhoista HD DVD -soittimista täydet sata dollaria vaihdossa LG:n tai Samsungin hybriditeräväpiirtosoittimeen.
Myös Circuit City -kauppaketjulla on voimassa vastaava tarjous. Circuit City on luvannut antaa alennusta Blu-ray-soittimista, kun vaihdossa tuodaan heiltä ostettu HD DVD -soitin. Future Shop ei lupaa alennusta pelkkään Blu-ray-soittimeen vaihdettaessa, heidän tarjouksen hyödyntämiseksi on hankittava sekä Blu-ray- että HD DVD -levyjä toistava hybridisoitin.
Future Shop ei sen sijaan välitä, että onko vaihdossa tuotava HD DVD -soitin ostettu heiltä vai ei. Vielä on kuitenkin epäselvää, koskeeko 100 dollarin vaihtotarjous myös Xbox 360 -pelikonsolin lisälaitteeksi myytävää HD DVD -pyöritintä, jota myydään tällä hetkellä jopa alle 50 dollarilla.
Future Shopin vaihtotarjous koskee tällä hetkellä ainoastaan kahta hybridisoitinta. Hyvityksen saa vaihtaessa joko Samsungin BD-UP5000:een tai LG:n BH200:aan. Tarjouksen kerrotaan olevan voimassa maaliskuun seitsemännestä päivästä huhtikuun kolmanteen päivään saakka.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.