LG:n kannettavassa T80-mediasoittimessa on DVB-T-viritin

Kaarlo Räihä
6. maaliskuuta, 2008 16:21

Kannettavat mediasoittimet olivat aluksi tarkoitettu vain MP3-tiedostojen toistamiseen, mutta aikojen saatossa soittimiin on tullut huimasti uusia ominaisuuksia, joiden listalle on nyt lisätty myös DVB-T-viritin.
LG:n T80-mediasoittimella voi siis katsella antenniverkon kautta tapahtuvia digitaalisia TV-lähetyksiä. DVB-T:n lisäksi laitteella voi katsella muutakin videomateriaalia, sillä laitteen 4 gigatavun flash-muistilta voi katsella AVI-, MPEG-4- ja WMV-formaatissa olevia videotiedostoja. Audion osalta soitin tukee MP3-, WMA- ja OGG-tiedostoja. Näiden ominaisuuksien lisäksi T80:lla voi kuunnella digitaalisia radiolähetyksiä, katsella JPEG-kuvia sekä pelata laitteen mukana tulevia pelejä.
Soittimen toimintoja ohjataan Applen iPod touchin ja iPhonen tapaan kosketusnäytön avulla ja mediatiedostoja siirretään laitteeseen USB-liitännän avulla. DVB-T-viritintä käyttäessä laitteen akun luvataan kestävän noin kaksi tuntia, videotiedostoja katsellessa noin viisi tuntia ja musiikkia kuunnellessa noin 40 tuntia. Soittimen näytöllä on kokoa kolme tuumaa ja sen resoluutio on 400 × 240. Pienen soittimen fyysiset mitat ovat 55,5 x 98,5 x 13,1 mm.
Soitin tulee myyntiin Euroopassa (ml. Suomi) maaliskuun aikana ja LG on kertonut laitteen suositushinnaksi 349 euroa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.