Huuto.net muuttuu yrityksille maksulliseksi

Ilkka Ketola
28. helmikuuta, 2008 16:59

Kaupankäynti Huuto.netissä ei enää ensi kuusta alkaen ole ilmaista yrityksille. Huutokauppapalvelu veloittaa jatkossa ammatikseen huutokauppaa harjoittavilta komission, jonka suuruus määräytyy kaupan käynnin määrän mukaan. Vastapalveluksi maksullisuudesta yrityskäyttäjien palvelua parannetaan esittelemällä uusia kaupankäyntityökaluja. Yksityisasiakkaille kauppa on jatkossakin maksutonta.
Huuto.netin mukaan komissioilla mahdollistetaan yrityspalveluiden voimakas kehittäminen. Komissio maksetaan ainoastaan toteutuneista kaupoista, joten kauppiaat voivat jatkossakin asettaa huudettavaksi rajattoman määrän tuotteita. Komissio on 4 prosenttia, kun kauppaa käydään korkeintaan 50 eurolla. Yli 50 euron ja alle 500 euron kauppasummista komissio on 4 prosenttia 50 euroon asti ja 2,5 prosenttia sen yli menevältä osalta. Yli viidensadan menevien kauppasummien kohdalla noudatetaan jälleen samaa kaavaa, mutta yli 500 euron menevästä osuudesta komissio on yksi prosenttia.
Huuto.net tuo yritysten käyttöön erilaisia työkaluja kaupankäyntiä tehostamaan. Käytettävissä on raporttityökalu myynnin kehityksen seuraamiseen ja työkalu viitenumerollisen laskun luomiseen ja lähettämiseen huudon voittaneelle. Huutokohteiden lisäämistä helpotetaan esittelemällä mahdollisuus tallentaa esitäytettyjä tuotteensyöttö-lomakkeita.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.