AfterDawn laajenee Ruotsiin

Petteri Pyyny
26. helmikuuta, 2008 12:50

Digitaaliseen videoon ja tekniikkaan keskittyvä sivustomme, AfterDawn.com, on saatavilla nyt myös ruotsiksi. Ruotsiin sivustomme laajenee aluksi karsitulla sisällöllä siten, että alkuvaiheessa ruotsinkielinen sivusto keskittyy ainoastaan ohjelmistojen jakeluun, keskustelualueisiin sekä laitevertailupalveluihin.
AfterDawn.com perustettiin alunperin vuonna 1999 ja alusta lähtien sivusto on toiminut sekä englanniksi että suomeksi toimitettuna. Suomenkielinen sivusto on noussut viimeisen puolen vuoden aikana Suomen suurimmaksi IT-alan sivustoksi, tavoittaen yli 180 000 suomalaista joka viikko. Vastaavasti englanninkielinen sivustomme on jo vuosia ollut yksi maailman suurimmista digitaaliseen videoteknologiaan keskittyneistä sivustoista, tavoittaen neljä miljoonaa käyttäjää joka kuukausi.
Palvelussamme on kaikenkaikkiaan yli 700 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, joista ruotsalaisia on jo ennen ruotsinkielisen sivuston avaamista lähes 10 000.
Ruotsinkielinen AfterDawn on vielä hyvin vahvasti "beta"-leima otsassaan: kaikkia sivuston elementtejä ei ole vielä käännetty täysin valmiiksi ja ongelmiakin varmasti sivuilta vielä löytyy. Mutta mikäli toinen kotimainen sujuu luontevasti, otamme mielellämme apua vastaan käännöskukkasten korjaamiseksi sekä palvelun kehittämiseksi.
Tässä yhteydessä haluaisin kiittää kaikkia käännösprojektissa tähän asti mukanaolleita, eritoten käyttäjäämme Helmer, joka on kääntänyt sivuston navigointielementeistä ja muista teksteistä valtaosan täysin itse. Lisäksi suuri kiitos muille projektissa mukanaolleille, mm. okselle sekä koodajallemme Pihlis12:lle.
Ruotsinkielinen AfterDawn.com löytyy siis täältä:
http://sv.afterdawn.com

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.