Nokian N-Gage avautui N81:n omistajille

Ilkka Ketola
5. helmikuuta, 2008 13:38

Nokian uusiutunut N-Gage-pelikonsepti on nyt avattu ensimmäiselle käyttäjäryhmälle. Ensimmäisenä N-Gage-pelejä pääsevät pelaamaan Nokian N81-puhelimen omistajat.
N81:n omistajat voivat ladata puhelimiinsa N-Gage-sovelluksen. Sovelluksen avulla pääsee lataamaan, testaamaan ja ostamaan pelejä Nokian N-Gage-palvelusta. Lisäksi käyttäjät voivat antaa palautetta vielä kehitysasteella olevasta palvelusta.
N-Gage-blogissa muistutetaan, että konsepti on vielä kehitysasteella, joten muutoksia ja parannuksia on jatkuvasti luvassa sekä itse sovellukseen että tarjontaan.
Pelitarjonta rajoittuu toistaiseksi ainoastaan neljään nimikkeeseen: tarjolla on kalastuspeli Hooked On: Creatures of the Deep, arkaderäiskintä Space Impact Kappa Base, klassisen palikkapelin väännös Block Breaker Deluxe sekä System Rush: Evolution. N-Gage-sivustolla mainostetaan lisäksi 12 pelinimikettä, joiden luvataan ilmestyvän pian.
Tällä hetkellä tuettuja laitteita ovat ainoastaan Nokian N81:n eri versiot. Tukea luvataan kuitenkin laajentaa eri N-Gage-yhteensopiville laitteille lähikuukausina ja -viikkoina. Yhteensopivia laitteita ovat N81:n lisäksi N73, N82, N95, N93 ja N93i.
Alla on N-Gagen käyttöliittymää esittelevä videopätkä :

Ja tässä video yhdestä jo tarjolla olevasta pelistä, Space Impact Kappa Basesta:

AfterDawn Laitevertailu: N-Gage-yhteensopivat puhelimet
Nokia N81Nokia N82Nokia N73Nokia N93Nokia N95 8GB
Kaikki puhelimet

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.