Comcastiltä suositut tv-sarjat ilmaseksi nettiin

Matti Robinson
9. tammikuuta, 2008 14:05

Yhdysvaltalainen operaattori Comcast on avannut uuden palvelun, joka julkaisee suosittuja tv-sarjoja nettiin. Fancast-palvelu tarjoaa ilmaiseksi useita suosittuja jenkkisarjoja, joihin lukeutuu mm. Simpsonit, CSI, House, Num3rot, Pako ja Las Vegas. Kokonaisuudessaan katsottavaa on noin 3000 tunnin edestä, ja luvassa on huomattavasti lisää.
Fancast.com -sivusto ei ainoastaan tarjoa ilmaisia tv-sarjoja, vaan kokoelmista löytyy niin informaatiota sarjoista, videopätkiä, kuin elokuvatrailereitakin. Palvelun tulevaisuuden laajuudesta ei ole vielä varmaa tietoa, mutta Comcastillä on lisenssit noin 50 000 televisiosarjaan ja 80 000 elokuvaan, joten mahdollisuudet ovat huimaan videokantaan. Osa sisällöstä tulee kuitenkin todennäköisesti olemaan maksullista.
Fancastin sisältö tulee usealta suurelta televisio- ja viihdeyhtiöltä mukaanlukien CBS, NBC, Viacom ja News Corp. Suurin osa sisällöstä pitäisi olla katsottavissa myös Suomesta käsin, joskin suomenkielisiä tekstityksiä ei ole saatavilla.
Fancast on mainosrahoitteinen palvelu, ja mainoksia tullaan näkemään sekä perinteisessä banneri-muodossa että videoiden alussa.
Lähde:
Tietokone.fi

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.