Canal Digitalilta HDTV-kanavapaketteja suomalaisille

Lauri Jämsä
8. tammikuuta, 2008 11:17

Maksutelevisio-operaattori Canal Digital on tuonut suomalaisten saataville kaksi uutta teräväpiirtokanavapakettia. Satelliitin kautta välitettävät teräväpiirtokanavapaketit kantavat nimiä Perhe HD ja Viihde HD.
Perhe HD -kanavapaketti sisältää viisi teräväpiirtokanavaa sekä useita muita peruskanavia. Perhe HD -paketin teräväpiirtokanaviin lukeutuvat DiscoveryHD, National Geographic Channel HD, History Channel HD, VoomHD ja SilverHD. Viihde HD tuo lisänä Perhe HD -paketin teräväpiirtokanaviin CANAL+ FILM HD -kanavan.
Perhe HD -kanavapaketti sisältää HD-kanavien lisäksi yli 30 kansainvälistä televisiokanavaa (elokuva-, urheilu-, uutis-, dokumentti-, viihde- ja lastenkanavia). Viihde HD -paketin kansainvälisten TV-kanavien määrä on lähes 50. Kaikkien näiden lisäksi molemmat paketit sisältävät myös YLE:n kanavat, MTV3:n, Nelosen, SubTV:n sekä Jimin.
"Lähes kaikki Suomessa myytävät vastaanottimet ovat jo teräväpiirto- eli HD-valmiita televisioita. Voi hyvällä syyllä sanoa, että HD-kanavapakettiemme ja niihin sisältyvien kymmenien muiden digitaalisten maksu-TV-kanavien myötä Suomi siirtyy HDTV-aikaan", kertoo Canal Digital Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyri Timonen.
Perhe HD -paketti maksaa kuukaudessa 35 euroa ja Viihde HD -paketti 55 euroa. Tilausjakso on 12 kuukauden ajan sitova, jolloin asiakas saa kaupan päälle HD-Combo-digiboksin ja lautasantennin. Toimitusmaksu paketeille on 50 euroa.

Lisätietoa paketista.

Katso tästä laitevertailumme DVB-S-digiboksit.

Lähteet:
Canal Digital
Digitoday

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.