MTV3:lta uusia maksukanavia kaapeli- ja satelliittitalouksille

Kaarlo Räihä
7. tammikuuta, 2008 14:04

Kaapeli- ja satelliittitalouksien katsottavissa olevien maksukanavien määrä kasvaa maaliskuussa, kun MTV Oy laajentaa MTV3 Kanavapakettia kolmella uudella kanavalla.
Uudet kanavat ovat MTV3 AVA, MTV3 Sarja ja MTV3 Scifi. MTV3 AVA -kanava on suunnattu naisille ja se tarjoaa draama-, viihde- ja lifestyle-ohjelmia. MTV3 Sarja -kanavan ohjelmisto koostuu nimensä mukaisesti TV-sarjoista ja kanavalla nähdään arkisin klassikkosarjojen uusintoja ja viikonloppuisin tarjoillaan komediaa. MTV3 Scifi tarjoaa Scifi-aiheisia sarjoja, dokumentteja ja elokuvia. Kanavalla nähdään mm. tunnettujen Scifi-sarjojen uusintoja ja dokumentteja tulevaisuuden teknisistä ihmeistä.
"MTV Oy jatkaa panostamista uusien palveluiden kehittämiseen kaikilla digitaalisen median alueilla, tarjoten jatkossakin ne kaikkein vetovoimaisimmat sisällöt jakelukanavasta ja -teknologiasta riippumatta" kommentoi MTV Oy:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara kanavamäärän kasvamista.
Tällä hetkellä MTV3 Kanavapaketilla on yli 300 000 tilaajaa, joten ainakin kaupalliset kanavat ovat hyötyneet taloudellisesti analogisten TV-lähetysten päättymisestä toisin kuin Yleisradio, joka on menettänyt asiakkaitaan ja täten tulojaan TV-maksujen muodossa.
Lähteet:
HS
MTV3

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.