Skype tulossa PSP:lle

Kaarlo Räihä
3. tammikuuta, 2008 14:40

CES-messujen lähestyessä uudet tuotejulkaisut kiinnostavat kuluttajia ja innokkaimmat etsivät yritysten kotisivuilta tietoja uusista tuotteista ennen niiden virallista julkaisua. Ennakkoon tietoja on kotisivuilleen vuotanut myös Sony, jonka CES-sivustolla kerrotaan PSP-käsikonsolin saavan Skype-tuen.
Skype on ylivoimaisesti suosituin tapa soittaa internet-puheluita ja ohjelman käyttäjät ovat pitkään toivoneet, että tietokoneiden ja valmiiden Skype-puhelimien lisäksi puheluita voisi soittaa myös pelikonsoleilla.
Sony ei kuitenkaan ole julkaissut tarkempia tietoja tulevasta Skype-tuesta, joten tärkeimmät yksityiskohdat Skypen toteutuksesta ja mahdollisista laitevaatimuksista ovat vielä pimennossa. Teoriassa myös videopuhelut olisivat mahdollisia konsolin omalla Go!Cam-kameralla. Skype-tuki voi tulla mahdollisesti myös peleihin, jolloin verkkopeleissä voisi kommunikoida nykyistä helpommin pelikavereiden kanssa.
Tarkempia tietoja PSP:n Skype-toteutuksesta kuullaan toivottavasti ensi viikolla, kun CES pyörähtää käyntiin maanantaina.
Lähteet:
Hexus
TechShout

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.