Teräväpiirtotarjouksia Euroopassa

Kaarlo Räihä
15. joulukuuta, 2007 21:04

Yhdysvalloissa kuluttajia on houkuteltu teräväpiirtosoittimien ostoon ilmaisilla elokuvilla ja muilla kaupanpäällisillä. Nyt nämä tarjoukset ovat hiljalleen rantautumassa myös Europpaan.
Blu-ray-leirin puolelta tarjouksen on tehnyt Sony, joka jakaa rajoitetun ajan Spider-Man ja Pirates of the Caribbean –trilogioita BDP-S300-soittimen ostajille. Blu-ray-elokuvia toistavan BDP-S300-soittimen ostaja saa siis kuusi ilmaista Blu-ray-elokuvaa, kun soittimen rekisteröi Sonyn verkkosivujen kautta. Tarjous on voimassa myös Suomessa.
HD DVD -leirin puolella Venturerin SHD7001-soittimen ostajat saavat puolestaan kylkiäisinä seitsemän ilmaista elokuvaa. Soittimen mukana tulevat Troy- (Troija) ja Hulk-elokuvat, joiden lisäksi SHD7001-soitin oikeuttaa viiteen ilmaiseen elokuvaan, jotka voi tilata HD DVD -sivuston kautta. Viiden ilmaisen elokuvan tarjous on koskenut tähän mennessä Toshiban HD DVD -soittimia ja Xbox 360 -pelikonsoliin liitettävää HD DVD -asemaa.
SHD7001 ilmaantuu Eurooppaan tämän kuun 29. päivä, jolloin sen myynti alkaa Isossa-Britanniassa. Soittimen hinnoittelu Euroopassa on kuitenkin avoinna ja tällä hetkellä ei ole tietoa siitä, onko kyseinen soitin tulossa myyntiin myös Suomeen.
Lähde:
CdrInfo

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.