"Tienaa YouTubella" -ohjelma laajenee

Kaarlo Räihä
12. joulukuuta, 2007 12:53

YouTube mahdollisti nettivideoilla tienaamisen tänä keväänä, jolloin suosituimmat YouTube-käyttäjät pääsivät vihdoin käsiksi videoidensa tuottamiin mainostuloihin. Nyt YouTube laajentaa kumppanuusohjelmaansa ja kuka tahansa Yhdysvalloissa tai Kanadassa asuva palvelun käyttäjä voi hakea mukaan ohjelmaan.
Aivan kaikkia käyttäjiä YouTube ei hyväksy mukaan ja tarkoituksena on kerätä mukaan käyttäjiä, jotka lisäävät aktiivisesti uusia videoita YouTubeen ja joiden videoilla on runsaasti katselijoita. YouTube vaatii myös, että hakijat eivät ole rikkoneet palvelun käyttöehtoja esim. laittamalla YouTubeen tekijänoikeudella suojattua materiaalia ilman lupaa.
Tulevaisuudessa mukaan on tarkoitus ottaa YouTuben käyttäjiä myös muista maista, jolloin toivottavasti myös suosituimmat Suomessa asuvat videonikkarit saavat osansa mainostuloista.
Tällä hetkellä YouTuben kautta rahaa saa yli sata yksityistä henkilöä tai ryhmää, jotka tekevät aktiivisesti sisältöä YouTubeen. Ohjelmassa mukana olevien tahojen videoihin voi tutustua YouTuben Partners-sivun kautta. YouTuben tarkoituksena on kerätä palveluun mahdollisimman paljon uutta ja kiinnostavaa sisältöä, jonka avulla YouTube voi säilyttää suosituimman videosivuston tittelin vielä tulevaisuudessakin.
Halukkaat voivat täyttää hakemuksensa täällä.
Lähde:
YouTube

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.