Samsungin BDP-UP5000-hybridisoittimet vihdoin myyntiin

Kaarlo Räihä
7. joulukuuta, 2007 14:35

Samsungin BDP-UP5000-hybridisoittimet ovat vihdoinkin saapumassa kuluttajien ulottuville ja Samsung on nyt aloittanut soittimien toimitukset jälleenmyyjille.
Sekä Blu-ray- että HD DVD -elokuvia toistava hybridisoitin on toinen markkinoilla oleva soitin, joka toistaa molemman formaatin teräväpiirtolevyjä. LG:n BH100-hybridisoitin tuli markkinoille tämän vuoden helmikuussa, mutta soittimen korkea hinta ja puutteelliset ominaisuudet ovat pitäneet soittimet kauppojen hyllyillä.
Kuluttajien iloksi Samsungin soitin on LG:n vastaavaa parempi, sillä Samsungin soittimesta löytyy mm. HDi-tuki, HDMI 1.3 -ulostulo ja videon laatua parantava HQV-piiri. Tämän lisäksi soittimeen tulee ensi vuonna firmware-päivitys, jonka myötä soittimesta tulee BD Profile 1.1 -määritysten kanssa yhteensopiva, jolloin Blu-ray-formaatin uudet interaktiiviset ominaisuudet toistuvat soittimella.
BDP-UP5000:n hinta on ennakoitua alempi ja Samsungin suositushinta soittimelle Yhdysvalloissa on 799 dollaria, joten soitin on edullisempi kuin BH100. Euroopassa soittimien suositushinta on vielä arvailujen varassa. Suomessa soittimen pitäisi ilmaantua kauppoihin tammikuun aikana.
Lähteet:
BetaNews
High-Def Digest

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.