PlayStation 3:n videokauppa aukeaa pian Japanissa

Kaarlo Räihä
3. joulukuuta, 2007 15:10

Sony on avaamassa Japanissa PlayStation 3 -pelikonsolille suunnatun videokaupan ensi vuoden alkupuolella. Japanilaiset pääsevät kuitenkin tutustumaan palvelun toimintaan jo tämän viikon torstaina, jolloin The GT-R Legend Inside Story -dokumenttielokuvan ensimmäinen osan voi ladata palvelun kautta ilmaiseksi.
Videokaupan tarjonta näyttää tällä hetkellä painottuvan autoiluun, sillä julkistettu sisältö koostuu pelkästään autoiluun liittyvästä materiaalista. Oletettava syy tähän on Gran Turismo 5 Prologue -pelin julkaisu Japanissa, joka tapahtuu ensi viikon torstaina.
Yksittäisten jaksojen hinta on näillä näkymin noin 1,85 dollarin luokkaa, mutta hinnoittelua ei ole lyöty vielä lopullisesti lukkoon, joten esim. elokuvien hintataso on tällä hetkellä arvailujen varassa. Tarjolle pitäisi tulla tavallisen sisällön lisäksi myös teräväpiirtosisältöä.
Videokaupan on tarkoitus tulla myöhemmin myös Yhdysvaltoihin, jossa se pääsee kilpailemaan Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin Xbox Live Marketplacen kanssa.
Lähteet:
eFluxMedia
Variety

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.