Music Television pistää South Parkin jaksot nettiin

Kaarlo Räihä
1. joulukuuta, 2007 20:39

Viacomin alaisuuteen kuuluvat Music Television on ilmoittanut laittavansa kaikki animaatiosarja South Parkin jaksot kaikkien katsottavaksi internetiin ensi vuoden aikana. Jaksojen katsominen tulee olemaan kuluttajille täysin ilmaista.
Tempauksen tarkoituksena on parantaa sarjan tunnettavuutta ja suosiota. Viacom laittoi jo aikaisemmin The Daily Show with Jon Stewart -talkshown jaksoja sarjan omalle thedailyshow.com-sivustolle, josta niitä voi katsella ilmaiseksi. Music Televisionin Mika Salmi kertoi Reutersille, että The Daily Show -sarjan jaksojen levitys netissä on ollut suuri menestys, jonka siivittämänä vastaavia kokeiluja on paljon helpompi tehdä jatkossakin.
Jatkoa on myös todennäköisesti luvassa, mutta toistaiseksi Viacomin edustajat eivät ole antaneet enempää vihjeitä TV-sarjoista, joiden jaksoja voi tulevaisuudessa katsella internetistä ilmaiseksi.
South Parkin jaksot ilmaantuvat aikanaan sarjan omalle SouthParkStudios.com-sivustolle, josta löytyy tällä hetkellä vain lyhyitä videoleikkeitä sarjan eri jaksoista.
South Parkin jaksoja voi ostaa esim. iTunesin ja Xbox Live Marketplacen kautta ja todennäköisesti ilmaiseksi katsottavaksi tulevat jaksot eivät kilpaile kuvan- ja äänenlaadun osalta maksullisten versioiden kanssa.
Lähteet:
Reuters
TECH.BLORGE

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.