Blu-ray-soitin 230 eurolla

Lauri Jämsä
24. marraskuuta, 2007 22:38

Kuten uutisoimme kuun alussa, HD DVD -soittimia on kaupattu Yhdysvalloissa kauppaketju Wal-Martin toimesta jopa alle sadalla dollarilla. Blu-ray-soittimien saralla ei ole kuitenkaan nähty vielä lähellekään yhtä agressiivista hinnoittelua. Nyt Amazon on kuitenkin päättänyt tunkea HD DVD:n kentälle edullisella Blu-ray-soittimella.
Blu-ray-soitin, jota Amazon myy, on Samsungin BD-P1400. Hintaa soittimella on Amazonin sivuilla 339,99 dollaria (noin 230 euroa). Blu-ray-soittimia ei ole myyty tähän mennessä vielä koskaan näin halvalla. Eroa on kuitenkin vielä HD DVD -soittimiin, mutta välimatka kaventuu koko ajan. Tähän mennessä Blu-ray-soittimen kotiinsa on saanut edullisimmin ostamalla Sonyn PlayStation 3 -pelikonsolin. Tällä hetkellä ei ole tietoa, että onko Amazonin tarjous lopullinen, vai onko hintaa alennettu vain väliaikaisesti.
Soittimien hintataso on luultavasti ainoa asia, joka määrää lopullisen voittajan teräväpiirtosoitintaistossa. Blu-rayn olisikin hyvä saada markkinoille uusia edullisempia soittimia, mikäli mielii pysyä mukana kovassa kilpailussa.
Lähteet:
High-Def Digest
Amazon.com

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.