Modattuja Xbox 360 -pelikonsoleita potkittiin jälleen ulos Livestä

Kaarlo Räihä
21. marraskuuta, 2007 18:57

Pelikonsolien modaukset eivät ole Microsoftin mieleen, sillä yritys on jälleen lisännyt kasan modattuja Xbox 360 -pelikonsoleita Xbox Liven mustalle listalle, jonka myötä Xbox Liven käyttö kyseisillä konsoleilla ei onnistu enää lainkaan.
Ensimmäisen kerran Microsoft sulki Xbox 360 -konsoleita ulos Livestä tämän vuoden toukokuussa, jonka jälkeen konsolin DVD-aseman epävirallisia firmware-päivityksiä julkaisevat tahot kehittivät uuden version firmwaresta, jonka myötä modatun konsolin erottaminen alkuperäisestä ei pitäisi onnistua yhtä helposti.
Tämän hetkisten tietojen mukaan Microsoft on kuitenkin löytänyt keinon, jonka avulla Xbox 360 osaa erottaa useat varmuuskopioidut pelit alkuperäisistä. Tämän vuoksi kyseisten konsolien käyttäjät ovat törmänneet Status Code: Z: 8015 - 190D -ilmoitukseen, kun modatulla konsolilla yrittää käyttää Liveä.
Microsoftin Live-porttikielto koskee ainoastaan konsoleita, joten Live-käyttäjätilejä ei suljeta sen takia, että niitä on käytetty modatuilla konsoleilla. Live-pelaamista varten täytyy kuluttajan kuitenkin hankkia toinen Xbox 360.
Microsoftin kannalta tilanne on ymmärrettävä, koska esim. Halo 3 -peli levisi ennen julkaisuaan internetiin, josta sitä on ladattu luvatta useita tuhansia kertoja.
Lähde:
Xbox-Scene

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.