Suomalainen tekstityssivusto lopettaa

Petteri Pyyny
15. marraskuuta, 2007 21:02

Suomen suurimpiin tekstityssivustoihin lukeutuva XvidSubs.com lopettaa toimintansa. Palvelu on toiminut Elokuvayhdistys XvidSubs ry:n alaisuudessa, yhdistyksen virallisten sivujen "sisarena".
Perusteluksi harrastetekstityksiä jaelleen palvelun lopettamiseksi yhdistys kertoo toiminnan laittomuuden. Yhdistys toteaa lehdistötiedotteessaan: "Leffahullut.fi:n toimitukselle on selvinnyt, että elokuvien tekstittäminen harrastemuotoisessa suuressa yhteisössä ei ole verrattavissa ennen luultuun 'omaan käyttöön' tai harmaaseen alueeseen ja tämän myötä lopettaa palvelintilan tarjoajana XvidSubs -sivuston toiminnan kokonaan" ja jatkaa "Harrastetoiminnan tunnusmerkit eivät enää täyty, kun omaan käyttöön tehtyjä suomenkielisiä tekstejä jaetaan yli kymmenen kappaletta emmekä halua olla mukana toiminnassa, mikä vaikeutaisi muuten hyvän alun saanutta elokuvayhdistystä".
Yhdistys jatkaa Leffahullut.fi -sivuston toimintaa normaaliin tapaan, toimittaen palveluun mm. uutisia, elokuva-arvosteluja ja TV-sarjojen esittelyjä.
Lähde: Lehdistötiedote

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.