Wiin toimitusvaikeudet jatkuvat

Lauri Jämsä
15. marraskuuta, 2007 8:20

Nintendo Wiin kova menekki jatkuu edelleen. Vaikka yritys on takonut konsoleita kasaan ennätysvauhdilla pitääkseen laitteen saatavilla kauppojen hyllyissä, ei vieläkään ole yllätys, mikäli pelikonsoli on myyty lähikaupasta loppuun.
Nintendo ilmoitti tilanneensa lomakauden ajaksi maailmanlaajuiseen myyntiin 3,5 miljoonaa ylimääräistä Wii-konsolia. Tämänkään ei kuitenkaan uskota riittävän, sillä yritys varoittelee raa'asta totuudesta -- Wiin ei uskota riittävän kaikkien halukkaiden pukinkonttiin.
"Wiin maailmanlaajuinen menekki on kasvanut ennätyksellisiin mittoihin, myyntiluvut ovat olleet yllätys jopa Nintendolle", yrityksen edustaja kertoi.
"Nintendo on päässyt nyt tilanteeseen, jossa kysyntää Wii-pelikonsolille riittää vuoden ympäri. Juhlapyhien takia on kuitenkin mahdollista, että konsolin kysyntä ylittää tarjonnan."
Nintendo on korottanut 14 miljoonan myydyn Wii-konsolin vuositavoitettaan 3,5 miljoonalla 17,5 miljoonaan. Mikäli konsolia hamuaa jouluksi kuusen alle, kannattanee olla ajoissa liikkeellä.

Lähde:
BBC NEWS

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.