100 dollarin Zune käy kaupaksi

Kaarlo Räihä
9. marraskuuta, 2007 21:53

Microsoftin uudet Zune-mediasoittimet tulevat Yhdysvalloissa myyntiin ensi viikolla ja tämän myötä edellisen sukupolven Zunet ovat päätyneet alennusmyynteihin.
30 gigatavun kiintolevyllä varustettua Zune 30 -soitinta saa Yhdysvalloista edullisimmillaan 99,99 dollarin hintaa, kunhan kuluttajalle kelpaa ruskean värinen malli soittimesta. Jos ruskea väri ei kelpaa, on kuluttajan pulitettava noin 150 dollaria esim. mustasta tai valkoisesta Zunesta.
Tällä hetkellä ainakin J&R- ja Amazon-verkkokaupat myyvät ruskeaa Zunea 99,99 dollarin hintaan. Amazon aikoo vielä laskea ruskean soittimen hintaa ennen joulua kymmenellä dollarilla, jolloin soittimen hinnaksi tulee alle 90 dollaria.
Hinnanlaskun myötä Zunesta tuli suosituin laite Amazonin myyntilistoilla, joten samalla Zune ohitti myynneissä ainakin hetkellisesti Applen suosituimman iPod Nano -soittimen.
Microsoft aikoo julkaista Zune 30 -soittimille ensi viikolla ohjelmistopäivityksen, jonka myötä soittimet saavat samat ominaisuudet, mitä myyntiin tulevat uudet Zune 4-, Zune 8- ja Zune 80 -soittimet sisältävät.
Vaikka Zune on ollut Yhdysvalloissa myynnissä jo lähes vuoden, ei soitin ole toistaiseksi rantautunut Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Microsoft ei ole myöskään kertonut tarkemmin mahdollisista suunnitelmista tuoda Zunea esim. Eurooppaan, joten toistaiseksi edulliset Zunet ovat yhdysvaltalaisten kuluttajien etuoikeus.
Lähteet:
CD Freaks
I4U News

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.