Oprah sai oman YouTube-kanavan

Kaarlo Räihä
5. marraskuuta, 2007 17:00

The Oprah Winfrey Show -ohjelmasta tuttu Oprah Winfrey on saanut YouTubeen oman Oprah-kanavansa. Kanavan tarjoama sisältö pyörii pitkälti keskusteluohjelman ympärillä, mutta mukana on mm. video rullalaudalla leikkivästä Tyson koirasta.
Oprahin ja YouTuben yhteistyö ei rajoitu ainoastaan Oprahin omaan YouTube-kanavaan, vaan huomenna Yhdysvalloissa esitettävässä keskusteluohjelman jaksossa vierailevat mm. YouTuben perustajat Chad Hurley ja Steve Chen. Ohjelmassa on mukana myös muita ihmisiä, jotka ovat ponnahtaneet pinnalle YouTuben kautta.
Keskusteluohjelmaa tuottavan Harpo Productionsin johtaja Tim Bennettin mukaan YouTube-kanavan on tarkoitus antaa ihmisille uusia mahdollisuuksia kommunikoida ohjelman tuotantotiimin kanssa. YouTubelle aluevaltaus on täysin uudenlainen, sillä Oprahin katsojat eivät profiloidu YouTuben normaaliin käyttäjäkuntaan, joten nuorien lisäksi YouTube aikoo tulevaisuudessa houkutella myös hieman iäkkäämpää väestöä kokeilemaan YouTubea.
Toistaiseksi muut internetin videopalvelut eivät ole vielä houkutelleet nimekkäitä keskusteluohjelmien juontajia puolelleen, mutta YouTuben pelinavauksen myötä voimme kuitenkin odotella kovaa kilpailua siitä, mille videosivustolle mm. Dr. Phil, Jerry Springer ja Jimmy Kimmel aikovat ohjelmansa laittaa.
Lähteet:
ITviikko
MediaPost

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.