Wii ei saa kiintolevyä

Lauri Jämsä
3. marraskuuta, 2007 22:39

Nintendo on kumonnut huhut siitä, että Wii-pelikonsolille oltaisiin julkaisemassa kiintolevyä, jolle voisi tallentaa esimerkiksi WiiWare-pelejä.
"Olemme tulleet siihen päätökseen, että emme edes halua asiakkaiden tallentavan jokaista ostamaansa peliä konsolin muistiin", kertoi Nintendon markkinointipäällikkö Eric Walter Play-sivustolle.
"Kun ostat pelin, se on aina saatavillasi. Pystyt poistamaan sen ja lataamaan sen uudelleen milloin vain haluat. Miellämme asian tavallaan kuten musiikin lataamisen iPod-soittimeen; musiikkia kuunnellaan hetken aikaa, sitten siihen kyllästytään. Sen jälkeen se poistetaan ja tilalle ladataan uutta materiaalia."
Riippuen WiiWare-pelien koosta, käyttäjän on todennäköisesti siirrettävä Wii-pelikonsolin sisäisestä 512 megatavun muistista dataa ulkoiselle SD-muistikortille, jotta peli mahtuisi asemalle. Eric Walter ei nähnyt tätä kuitenkaan ongelmana.
"Useat tähän mennessä lisätyistä WiiWare-peleistä ovat niin pieniä, että ne eivät tule viemään kovin suurta osaa konsolin tallennuskapasiteetista."

Lähde:
GamesIndustry.biz

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.