Wal-Mart myy Toshiban HD DVD -soitinta 198 dollarin hintaan

Kaarlo Räihä
27. lokakuuta, 2007 16:17

Monien mielestä 200 dollarin hintarajan alittaminen on merkittävä askel kulutuselektroniikan kohdalla ja tällä kertaa kyseisen rajapyykin on saavuttanut Toshiban HD-A2 HD DVD -soitin, jota yhdysvaltalainen Wal-Mart-kauppaketju myy nyt 198 dollarin hintaan.
Wal-Martin tarjouksen myötä Toshiban soittimesta tuli ensimmäinen Blu-ray- tai HD DVD -elokuvia toistava teräväpiirtosoitin, jota myydään alle 200 dollarin hintaan. HD-A2:n ostaja saa myös HD DVD -leirin kampanjan myötä itselleen viisi ilmaista HD DVD -elokuvaa.
Vaikka tarjous on kuluttajan kannalta hyvä, ei Yhdysvalloissa asuvien kuluttajien välttämättä kannata rynnätä kauppaan aivan vielä, sillä joulut ja juhlapyhät tuovat todennäköisesti vastaavia tarjouksia myös Best Buy- ja Circuit City -liikkeisiin.
Wal-Martin edustaja Melissa O’Brien kiisti huhut, joiden mukaan kyseessä olisi vain rajoitettu tarjouserä soittimia. O’Brienin mukaan soittimia riittää kaikille, eikä niille aseteta asiakaskohtaisia ostorajoituksia. O’Brien uskoo sekä Blu-rayn että HD DVD:n kiinnostavan yhä useampaa kuluttajaa tänä jouluna. O’Brien ei kuitenkaan paljastanut vielä millaisia tarjouksia Wal-Mart aikoo tarjota jouluostoksia tekeville kuluttajille.
Tällä hetkellä Wal-Martin tarjoama HD-A2 on noin kaksi kertaa halvempi kuin kilpailevan Blu-ray-formaatin edullisimmat soittimet, joita saa kotiinsa noin 400 dollarin sijoituksella.
Lähteet:
DailyTech
CNN

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.