120 miljoonaa myytyä PlayStation 2:sta

Lauri Jämsä
27. lokakuuta, 2007 18:00

Sony toi PlayStation 2 -pelikonsolin myyntiin tasan seitsemän vuotta sitten. Yritys paljasti juhlan kunniaksi, että PlayStation 2:sta on myyty tähän mennessä uskomattomat 120 miljoonaa kappaletta.
120 miljoonaa myytyä konsolia tekee PlayStation 2:sta historian myydyimmän pelikonsolin. Sony kertoi myös, että heillä ei ole mitään suunnitelmia vetää PS2:sta pois markkinoilta ainakaan ennen vuotta 2010. PS2:sen hyvän myynnin on epäilty vahingoittavan PlayStation 3 -pelikonsolin markkinoita, mutta Sonylta kerrotaan, etteivät he usko moiseen.
PlayStation 2 ei kärsi myöskään pelipuutteesta, sillä konsolille on tulossa jopa 160 uutta peliä ensi vuoden maaliskuun loppuun mennessä. Uusiin peleihin lukeutuvat muun muassa "Guitar Hero 3", "Manhunt 2" ja "Madden NFL 08".
"Odotamme myynnin ainoastaan parantuvan ja uskomme PS2:n myyvän noin 12 miljoonaa kappaletta ensi vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen loppuun mennessä. Tästä voimmekin päätellä, että PS2:n elämänkaari ylittää alkuperäisen PlayStationin myyntiajan", kertoi Sony Computer Entertainment American toimitusjohtaja Jack Tretton tiedotteessaan.

Lähde:
BetaNews

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.