Musiikkisoitin 32 gigatavun flash-muistilla

Lauri Jämsä
25. lokakuuta, 2007 1:56

Muistikorteistaan tunnettu SanDisk esitteli hieman yli kuukausi sitten kilpailijan Applen iPod Nano -soittimelle. Vaikka Sansa View ei ole ehtinyt vielä kauppoihin asti, on SanDisk ilmeisesti päättänyt tuplata soittimen kalleimman mallin muistin määrän.
Sansa View on kokenut huomattavia parannuksia SanDiskin aiempiin soittimiin verrattuna. Uudessa musiikki- ja videosoittimessa on 2,4 tuuman näyttö, jonka resoluutio on 320 x 240 pikseliä. Soittimella voi katsella WMV- ja MP4-videotiedostoja sekä JPEG-kuvia. Äänipuolella soitin tukee MP3-, WAV- ja WMA-tiedostoja. Sansa Viewin luvataan toistavan myös DRM-suojatut WMA-tiedostot. Pakettiin on mahdutettu myös FM-radio ja sisäänrakennettu mikrofoni.
Kuten uutisoimme, Sansa View -soittimesta julkaistiin aiemmin kahdeksan ja 16 gigatavun versiot. Kummankin soittimen muistia on lisäksi mahdollista laajentaa jopa kahdeksan gigatavun microSD-muistikorteilla. Hinnoiksi malleille on kaavailtu 150 ja 200 dollaria.
Uuden, 32 gigatavua flash-muistia sisältävän mallin, arvellaan maksavan myyntiin tullessaan 330 dollaria.
SanDisk ei ole vielä antanut virallista raporttia tallennustilan tuplaamisesta, mutta CES 2008 -messujen epäillään olevan yksi mahdollisuus julkistukselle. Kahden pienemmän mallin piti alunperin tulla yhdysvaltalaisten kuluttajien saataville tässä kuussa, mutta Sansa Store kertoo uudeksi aikatauluksi 6.11.2007.



Lähde:
Dailytech

Lue myös nämä
Tägit
MP3-soitin Sansa View
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.