Tyylikäs TV-taso äänentoistolla

Lauri Jämsä
21. lokakuuta, 2007 21:59

Sharp on julkaissut uuden TV-tason, joka hoitaa myös äänentoistolaitteiston hommat. ANPR1000H on oikea valinta tyylitietoiselle katselijalle, joka ei kuitenkaan ole tyytyväinen television omien kaiuttimien äänenlaatuun.
Televisiotaso tarjoaa äänentoistoon yhteensä 300 wattia tehoa. 2.1-kaiutinjärjestelmä sisältää vasemman ja oikean äänikanavan lisäksi kaksi bassoelementtiä (2 x 75W ja 2 x 75W). Tilaa on varattu myös laajennettavuuteen: lasiselle alatasolle mahtuu hyvin soittimet ja muut lisälaitteet.
Pianolakatun TV-tason tekniikkapuoli on myös kunnossa. DTS:n, Dolby Digitalin ja Dolby Pro Logic II:n lisäksi äänentoistoa on paranneltu Dolbyn uudella
Ääniliitäntöjä löytyy seuraavasti: kaksi optista sisääntuloa, yksi digitaalinen koaksiaalisisääntulo, kolme analogista sisääntuloa ja yksi linjaulostulo subwooferille. Kokoa tasolla on 120,3cm x 47,6cm x 39,7cm (L x K x S) ja painoa kunnioitettavat 46,5kg.
Hintaa Australiassa julkaistulla televisiotasolla kerrotaan olevan noin 690 euroa. Vielä ei ole tiedossa, milloin ANPR1000H tulee saataville muualla maailmassa.

Lähteet:

Tägit
Sharp
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.