Myös Xbox 360 Arcade -konsolissa HDMI-liitäntä

Kaarlo Räihä
15. lokakuuta, 2007 18:15

Kun Microsoftin Xbox 360 -pelikonsoli esiteltiin ensimmäisen kerran, aiheutti ihmetystä se seikka, ettei teräväpiirtomateriaalia tukevassa konsolissa ollut lainkaan HDMI-liitäntää.
Tämän vuoden puolella markkinoille saapuivat ensimmäiset Xbox 360 -pelikonsolit HDMI-liitäntöjen kanssa, kun Xbox 360 Elite -paketti ilmaantui myyntiin. Tämän jälkeen konsolista julkaistiin myös Halo 3 Special Edition -versio, jossa on myös HDMI-liitäntä ja kyseisen mallin myötä myös Premium-pakettien konsolit saivat HDMI-liitännän.
Tällöin edullisin Core-paketti jäi ainoaksi malliksi, jossa ei ollut HDMI-liitäntää. Nyt tämä tilanne on muuttunut, kun Core-paketti on päivittynyt Arcade-paketiksi.
Aiempaan Core-pakettiin verrattuna muutoksia on tullut muutamia ja tärkeimmät niistä ovat HDMI-liitäntä, mukana tuleva 256 megatavun muistikortti ja mukana tulevan ohjaimen muuttuminen langattomaksi. Tämän lisäksi Arcade-paketin mukana tulee myös pelilevy, josta löytyy viisi Xbox LIVE Arcade -peliä, jotka ovat Boom Boom Rocket, Feeding Frenzy, Luxor 2, Pac-Man Championship Demo ja Uno.
Arcadessa ei ole siis mukana kiintolevyä, eikä HDMI-kaapelia, vaikka konsolissa HDMI-liitäntä löytyykin. Arcade-paketin suositushinta on sama (noin 280 dollaria) kuin sitä edeltäneessä Core-paketin.
Lähteet:
Engadget
Xbox-Scene.com

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.