IFPI.com-domain The Pirate Bayn omistukseen

Kaarlo Räihä
13. lokakuuta, 2007 17:37

Aiemmin levytuottajien kansainvälisen kattojärjestön hallussa ollut IFPI.com-domain on nyt siirtynyt The Pirate Bayn haltuun. The Pirate Bayn kohdalla IFPI ei ole lyhenne sanoista International Federation of the Phonographic Industry, vaan sanoista International Federation of Pirate Interests.
The Pirate Bayn ylläpitäjänä toimiva Brokep kertoi TorrentFreakille, että International Federation of Pirate Interests on uusi järjestö, jonka tarkoituksena on levittää piratismin sanomaa kansainvälisesti. Täten IFPI.com-sivusto tulee toimimaan kyseisen järjestön kotisivuna.
Brokepin sanoo, että domain lahjoitettiin The Pirate Baylle, mutta Brokep ei tiedä miten domainin lahjoittaneet tahot saivat sen haltuunsa. IFPI.org-domain on kuitenkin edelleen International Federation of the Phonographic Industryn hallussa.
Domainin omistajuuden muuttuminen ei todennäköisesti lämmitä osapuolten ennestään kireitä välejä. International Federation of the Phonographic Industryn toimitusjohtaja John Kennedy on aiemmin tuominnut Pirate Bayn toiminnan useaan otteeseen. Kennedy piti myös Pirate Bayn ratsiaa voittona musiikkiteollisuudelle, joten domainin palauttaminen Kennedyn johtamalle järjestölle ei näytä todennäköiseltä.
Lähde:
TorrentFreak

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.