Canal Digital rikkoi 300 000 asiakkaan rajan Suomessa

Kaarlo Räihä
11. lokakuuta, 2007 10:29

Maksu-TV-operaattori Canal Digital Finland on rikkonut 300 000 asiakkaan rajapyykin Suomessa. Yhteensä Canal Digitalilla on pohjoismaissa noin kolme miljoonaa asiakasta.
Canal Digitalin toiminta alkoi Suomessa noin kymmenen vuotta sitten, jolloin Canal Digital Finland aloitti digitaalisten satelliittitelevisiolähetysten välittämisen. Nykyään Canal Digitalin ohjelmatarjontaa voi vastaanottaa satelliitin lisäksi myös kaapeli- ja antenniverkon kautta.
Suurin tarjonta on kuitenkin edelleen satelliitin kautta tapahtuvassa katselussa, jossa saatavilla on yli 70 maksukanavaa, jotka näyttävät mm. elokuvia, uutisia, dokumentteja, lastenohjelmia, viihdettä ja urheilua. Tämän lisäksi satelliitin kautta voi vastaanottaa kuutta teräväpiirtokanavaa. Tänä vuonna tarjontaa pitäisi tulla vielä yksi uusi teräväpiirtokanava ja ensi vuonna on luvassa vielä lisää teräväpiirtokanavia.
Canal Digitalin puolella saavutus on otettu hyvillä mielin vastaan. "300 000 asiakkaan rajan ylittäminen osoittaa, että monipuolinen ja laadukas ohjelmatarjontamme vastaa suomalaisten vaatimuksia ja odotuksia" kommentoi Jyri Timonen, joka toimii Canal Digital Finland Oy:n toimitusjohtaja. "Sekä HD-kanavat että uusi Parempi TV -kanavapakettimme on otettu hyvin vastaan. Parempi TV –kanavapaketti on suunniteltu suomalaisille TV-katsojille, ja suurin osa kanavien ohjelmista on joko puhuttu tai tekstitetty suomeksi. Kanavapaketti on lisännyt suomalaiskatsojan valinnan vapautta" jatkaa Timonen.
Canal Digitalin kanssa Suomessa samoista asiakkaista kilpailevat mm. Viasat ja PlusTV.
Lähde:
Digitoday

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.