AfterDawnin Hintavahti -palvelu kertoo tarjoukset

Petteri Pyyny
10. lokakuuta, 2007 16:25

Lisäsimme pienenä uudistuksensa laitevertailuumme ns. hintavahti -palvelun, joka ilmoittaa käyttäjälle sähköpostitse kun tuotteen hinta laskee ensimmäistä kertaa alle halutun tason. Palvelu on vielä trendikkäästi "beta"-vaiheessa, eli kaikenlainen palvelun kehitystä koskeva palaute on erittäin tervetullutta.
Pilke silmäkulmassa idea lähti siitä, kun iso osa käyttäjistämme voivottelee tuotejulkistusuutisiin kommentoidessaan että "ostan kun tuon saa XXX eurolla". No, jokainen voi lisätä oman hintavahtinsa tuotteille ja toteuttaa tämän käytännössä.
Ominaisuuden avulla onnistuu luonnollisesti myös superhyperalennusten bongailu, koska hintavahti lähettää sähköpostit matkaan heti tuotteiden hintojen päivityttyä yhteistyökumppaneidemme verkkokaupoissa. Hintavahdin saat aktivoitua tuotteille kunkin tuotteen hintavertailusivulta laitevertailussamme (esimerkkinä vaikkapa Sony KDL-40W2000 -taulutelevision hintasivu).
Samalla mainittakoon todettakoon, että laajensimme laitevertailuamme viime viikolla kattamaan myös emolevyt ja eilen uusimmaksi hintatietojen välittäjäksi liittyi monikansallinen Pixmania.
Ja kauan kaivattu uudistus kellonaikojen siirrosta Suomen aikaan on nyt sekin tapahtunut. Aikavyöhykkeitä voi muuttaa myös omien asetusten alta ja sieltä löytyvät uusina toimintoina myös mm. mahdollisuus määritellä tilataanko keskustelualueiden viestiketjuihin oletusarvoisesti muistutukset vai ei.
Lisää uudistuksia tulee taas syksyn / alkutalven mittaan ja palautetta, esim. tähän viestiketjuun tai vaikkapa keskustelualueidemme palauteosioon saa ehdottomasti lähettää.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.