Blaupunkt hylkäsi optisen aseman

Lauri Jämsä
22. syyskuuta, 2007 12:45

Blaupunkt on päättänyt jättää uudesta Melbourne SD27 -autostereosoittimestaan optisen aseman kokonaan pois. Tilalle on tullut muistikorttipaikka.
Blaupunkt on yksi ensimmäisistä soitinvalmistajista, jotka ovat siirtymässä uudelle digitaalisen musiikin aikakaudelle. Toki CD-levytkin ovat tarjonneet ääntä digitaalisessa muodossa, mutta ovat silti väistymässä hitaasti uuden iPod-sukupolven edestä. On kuitenkin oma operaationsa siirtää musiikkikirjastot erikseen CD-levyille, pelkästään autokäyttöä varten.
SD27 on yhteensopiva SD- ja MMC-muistikorttien kanssa. Laite osaa soittaa MP3- sekä WMA-tiedostoja ja pystyy näyttämään näytöllä soitettavien kappaleiden ID3-tiedot. Stereoista löytyy tuki puhelimelle ja vaikkapa navigaattorille, jonka lisäksi erikseen myytävällä lisäsovittimella on mahdollista saada Bluetooth- ja USB-tuki. Tällöin laitteeseen pystyy liittämään esimerkiksi ulkoisen, musiikkia sisältävän kiintolevyn tai vaikkapa muistitikun. Soittimen etupaneelista löytyy myös tavallinen 3,5mm audiosisäänmeno, johon onnistuu liittää lähes mikä tahansa ulkoinen äänilähde. Melbourne SD27:stä löytyy lisäksi AM/FM-radio, mikäli oma musiikkikokoelma alkaa tuntumaan liian pieneltä.



Lähde:
LaptopLogic.com

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.