Sony tuo Eurooppaan kaksi uutta Blu-ray-soitinta

Kaarlo Räihä
31. elokuuta, 2007 7:20

Sonyn IFA-messujen tarjonta alkaa hiljalleen paljastumaan ja messuilla Sony esitteli kaksi uutta Blu-ray-soitinta, jotka on tarkoitettu Euroopan markkinoille.
Ensimmäinen uutuus on BDP-S300, joka on tarkoitettu edulliseksi perussoittimeksi. Soitin ei ole kuitenkaan ominaisuuksiensa puolesta erityisen karsittu, sillä siitä löytyy mm. 1080p/24-ulostulo HDMI-liitännän kautta, tuki DVD-elokuvien skaalaukselle ja tuki Dolby Digital Plus -ääniraidoille. BDP-S300-soittimen on tarkoitus tulla myyntiin syyskuun aikana ja hintaa sillä on noin 600 euroa.
Toinen uutukainen on BDP-S500, joka on parannettu versio BDP-S300-soittimesta. BDP-S300:n ominaisuuksien lisäksi mukana on tuki HDMI:n 1.3-versiolle ja täten se tukee myös Dolby TrueHD- ja DTS-HD Master Audio-ääniraitojen siirtoa HDMI:n ylitse esim. viritinvahvistimelle. BDP-S500-soittimen pitäisi ilmaantua myyntiin lokakuun lopulla ja hintaa sille tulee noin 900 euroa.
Molempien soittimien ostajat saavat lisäksi kolme ensimmäistä Spider-Man (Hämähäkkimies) -elokuvaa ilmaiseksi Blu-ray-levyinä, joten kuluttajat pääsevät heti teräväpiirtoelokuvien makuun.
Lähteet:
BetaNews
Pocket-lint

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.