Nero 8 on tulossa myyntiin lokakuussa

Kaarlo Räihä
31. elokuuta, 2007 15:54

Nero Burning ROM -ohjelmasta parhaiten tunnettu Nero AG on esitellyt IFA-messuilla uutta Nero 8 -ohjelmistoa.
Nero 8 on siis päivitetty versio tutusta Nero 7 -ohjelmistopaketista. Virheiden ja bugien korjaamisen lisäksi mukana tulevien ohjelmien käyttömahdollisuuksia on laajennettu ja mukana on myös täysin uusia ohjelmia.
Tärkeimmät uudistukset liittyvät parannettuun käyttöliittymään ja mahdollisuuteen luoda ja kirjoittaa sekä Blu-ray- että HD DVD -levyjä. Neron alkuajoista on tultu pitkälle, sillä Nero-paketilla pystyy CD- ja DVD-levyjen tallentamisen lisäksi mm. editoimaan videoita, jakamaan mediasisältöä kotiverkkoon ja katselemaan teräväpiirtoelokuvia.
Uusista ohjelmista huomattavin lisäys tuoteperheeseen on Nero RescueAgent, jonka avulla käyttäjät voivat palauttaa tietoja vahingoittuneilta CD- ja DVD-levyiltä. Täten esim. naarmuista tai huonosta tallennusmediasta johtuvat virheet voidaan mahdollisesti korjata, jonka jälkeen levystä voidaan tehdä uusi kopio.
Myös Nero-paketin Windows Vista -yhteensopivuutta on parannettu ja tämän lisäksi mukana on uusi Vistalle tarkoitettu Nero DiscCopy -vimpain eli gadget-pienoisohjelma, jonka avulla Vistan Sidebarista voi kopioida levyjä yhdellä hiiren klikkauksella.
Nero 8:n on tarkoitus tulla myyntiin maailmanlaajuisesti lokakuun ensimmäinen päivä ja sen suositushinta tulee olemaan 69 euroa.
Lähde:
Nero (lehdistötiedote)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.