Läppärit mukaan laitevertailuun

Petteri Pyyny
24. elokuuta, 2007 19:18

Kannettavan tietokoneen omistajat varmasti tietävätkin jo kokemuksesta sen, että "sen oikean" läppärin löytäminen esim. valmistajien sivuja kahlaamalla on käytännössä lähes mahdoton urakka, johtuen erilaisten mallien paljoudesta ja uskomattoman sekavasta laitteiden nimeämiskäytännöstä.
Tähän ongelmaan pyrimme tarttumaan, kun avasimme tänään kannettavien tietokoneiden vertailupalvelun ennestään tutun laitevertailumme yhteyteen.
Keskustelualueitamme tutkiessa törmää nopeasti havaintoon siitä, että tietokone alkaa olemaan lähes DVD-soitintakin yleisempi "kotiteatteriväline" käyttäjäkunnassamme ja koska kannettavissa tuo edellämainittu tuoteominaisuuksien suo on ehkä kaikkein syvin, toivomme että palvelu tulee jatkossa auttamaan valintoja tehtäessä.
Eri mallien ja "yhdistelmien" määrä on palvelussamme vielä varsin vaatimaton, mutta kuten aina, kukin käyttäjä voi omalta osaltaan auttaa tässä klikkaamalla sivuilta löytyvää "Ehdota uutta laitetta"-linkkiä ja lisäämällä palveluun uusia tuotteita.
Tässä vaiheessa haluaisimme palautetta siitä, löytyvätkö palvelusta nyt kaikki ne laitteiden tiedot, joita te haluatte siellä olevan. Eli puuttuuko jokin ostopäätökseen vaikuttava tekninen tieto tai pitäisikö joku rajauskriteeri olla saatavilla eri muodossa kuin ne nyt ovat? Kaikki palaute tästä uudistuksesta ja laitevertailustamme yleensäkin on erittäin tervetullutta. Koko hommaa kehitetään nimenomaan käyttäjiltä tulevan palautteen pohjalta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.