Xbox 360:n hinta laskee Euroopassa perjantaina

Kaarlo Räihä
20. elokuuta, 2007 11:45

Microsoft laskee Xbox 360 -pelikonsolin suositushintoja Euroopassa. Perjantaille osuvat hinnanalennukset ovat samaa luokkaa kuin aikaisemmin Yhdysvalloissa voimaan tulleet hinnanalennukset.
Xbox 360 Premium -paketin uusi suositushinta perjantaina on noin 350 euroa, joten suositushinta laskee noin 50 euroa. Core-paketin uusi suositushinta perjantaista alkaen on noin 280 euroa, joten sen suositushinta laskee noin 20 euroa. Perjantaina myyntiin tulevan Elite-paketin suositushinta tulee puolestaan olemaan noin 450 euroa.
Tällä hetkellä Nintendon Wii-pelikonsoli on ainut uuden sukupolven pelikonsoli, jonka hintaa tai mukana tulevien oheislaitteiden määrää ei ole vielä muutettu julkaisun jälkeen Euroopassa tai Yhdysvalloissa. Viime kuussa Sony lisäsi Euroopassa PlayStation 3 -paketin mukaan kaksi peliä ja ylimääräisen ohjaimen. Yhdysvalloissa Sony puolestaan laski konsolin hintaa.
Hinnanalennuksien lisäksi Euroopan markkinoille saapuu myös Xbox 360:n 120 gigatavun kiintolevy, jonka suositushinta tulee olemaan 180 euron tietämillä. Tämän lisäksi myyntiin tulee Elite-paketista tutut musta peliohjain, musta Pelaa & Lataa -paketti ja musta akkupaketti.
Lähteet:
BBC News
MCV UK

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.