Allofmp3.com tekee paluun

Kaarlo Räihä
19. elokuuta, 2007 11:21

Tällä viikolla tärkeän oikeusvoiton saanut Allofmp3.com-palvelu on palaamassa toimintaan lähitulevaisuudessa.
Allofmp3.com-sivusto suljettiin heinäkuun alussa, mutta nyt Allofmp3.com-domain ohjautuu Allofmp3.ru-sivustolle. Itse Allofmp3.ru-sivusto ei ole vielä täysin toimintavalmis, vaan esim. kappaleiden etsiminen ja ostaminen ei ole toistaiseksi mahdollista.
Palvelun ylläpitäjät ovat kuitenkin luvanneet, että palvelu palaa normaaliin toimintaansa lähitulevaisuudessa. Mitään tarkempaa päivämäärää ei ole kuitenkaan annettu. Tarkoituksena on, että palvelun käyttäjät voivat käyttää samoja käyttäjätilejä kuin aikaisemminkin ja muutenkin palvelun pitäisi vastata toiminnallisuuden osalta aiempaa Allofmp3.com-palvelua.
Heinäkuun alussa suljettu Allofmp3.com on sulkemisensa jälkeen puolustanut toimiaan menestyksekkäästi kaksi kertaa oikeudessa. Heinäkuussa todettiin, että Visan aloittama boikotti Allofmp3.com-palvelua vastaan oli laiton ja tällä viikolla Allofmp3.com-palvelua pyörittänyt Denis Kvasov todettiin syyttömäksi.
Allofmp3.comin taistelu tekijänoikeusjärjestöjä vastaan ei kuitenkaan ole ohi, joten Allofmp3.com pysynee otsikoissa myös tulevaisuudessa.
Lähteet:
Piraattiliitto
P2P Blog

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.